Varenummer:29104964

Hatting Fuldkornspitabrød

400 g / stk.

Hatting pitabrød bages helt autentisk af vand, fuldkornshvedemel, salt, sukker, olie og gær. Efter æltning og hviletid bages de i 50 sekunder ved 450 grader. Her hæver pitabrødene op og danner den karakteristiske ”lomme”. Vores pita har et rustikt udseeende, fordi de ikke er helt ens og runde. Denne udgave af pitabrødet indeholder mild fuldkornshvedemel, så selvom brødene ikke ser grove ud, er de både Nøglehuls- og Fuldkornsmærkede. Pita-brødene er bagt i Danmark.

Ingredienser

FULDKORNSHVEDEMEL 39 %, HVEDEMEL, vand, gær, salt tilsat jod, sukker,HVEDEMALTMEL, melbehandlingsmiddel (E300).

Allergener

Indeholder
  • Glutenholdigt korn

Opbevaring og håndtering

Ved -18°C eller koldere. Må ikke nedfryses igen efter optøning. Efter optøning kan brødene opbevares ved stuetemperatur i max. 48 timer. Opbevarling i køleskab anbefales ikke af hensyn til brødkvaliteten.

Fuldkornspita er forbagte, så du bare kan bage dem færdig nogle få minutter, enten direkte fra fryseren eller optøet stand. Sæt de frosne pitabrød på en bagerist midt i en kold ovn, tænd ovnen på 190°C varmluft og bag brødene i ca. 6 minutter. Bagetiden k

Fortoldningskodeks 19059030
Produktionsland Danmark

Næringsindhold

pr. 100g
Energi, kcal 235 kcal
Energi, kJ 995 kJ
Fedt 1.4 g
- heraf mættede fedtsyrer 0.2 g
Kulhydrater 45 g
- heraf sukkerarter 2 g
Kostfibre 5.5 g
Protein 7.9 g
Salt 0.97 g
key-hole foodkorns denmark-fl9_1
Ideel til
Frokost Aftensmad