13
Varenummer: 5735

Kanelsnegl

86.8 g / stk.

Denne klassiske kanelsnegl er bagt af original wienerdej med 24 lag med masser af kanelremonce. Kanelremoncen er rørt med bittermasse med abrikoskerner, som giver remoncen en god stabilitet og en ekstra fyldig smag. Vores unikke ReadyGlaze giver desuden en kanelsnegl med et delikat og skinnende udseende – ligesom det hjælper med til at holde produktet frisk og saftigt i længere tid. Hvid glasur, rørt af fondant og helt uden brug af e-numre og farvestof, medfølger. Vores glasur er kendetegnet ved at bevare både sin farve og sit flotte shine også efter størkning. En karton består af 4 poser med 12 stk. kanelsnegle i hver pose og 2 x 175 g. hvid glasur.

Ingredienser

Margarine (palme-, raps- og kokosolie, vand, emulgator (vegetabilsk E471), salt, surhedsregulerende middel (E330), naturligt aromastof/aromsubstans og naturlig aroma, vitamin A), HVEDEMEL/VETEMJÔJ, vand, sukker, sukkerglaze 2% (vand, overfladebehandlingsmiddel/ ytbehandlingsmedel (E953), sukker, geleringsmiddel (E406), surhedsregulerende middel (E330)), pasteuriserede ÆG/ÄGG, HVEDEGLUTEN/VETEGLUTEN, gær/jäst, cremepulver (sukker, modificeret stivelse/stärkelse, vallepulver/mysepulver/vasslepulver (MÆLK/MJÖLK), SKUMMETMÆLKSPULVER/SKUMMETMJÖLKSPULVER, kokosolie, stabilisator (E339(ii), E404, E450(iii), E451(i)), glukosesirup, naturlig vaniljearoma, farvestof/färgämne (E160a(iii)), salt, MÆLKEPROTEIN/MJÖLKPROTEIN), bitter masse 0,6% (abrikoskerner 0.3%, sukker, vand, glucosesirup, stivelse/stärkelse, tørrede ÆGGEHVIDER/torkad ÄGGVITA), kanel, sirup, rørsukkersirup, salt, HVEDEMALTMEL, melbehandlingsmiddel (E300, alpha-amylase, xylanase, transglutaminase). Kan indeholde spor af sesamfrø, mandel, pekan- og hasselnødder. GLASUR med : Sukker, vand, tørret glukosesirup

Allergener

Indeholder
  • Hvede
  • Æg
  • Mælk
  • Glutenholdigt korn
Kan indeholde spor af
  • Mandel
  • Hasselnød
  • Pecannød
  • Sesamfrø

Opbevaring og håndtering

Ved -18°C eller koldere. Må ikke nedfryses igen efter optøning.

Tages direkte fra frys og afbages i en forvarmet ovn. Bages i 18 min. i varmluftsovn ved 190°C. Produkterne afkøles i 15 min. inden dekoration. Bagte produkter bør spises indenfor 24 timer efter bagning.

Oprindelsesland Danmark
Produktionsland Danmark
Holdbarhed (dage) 456
GTIN 05701536264892

Wholesaler

BC Catering 2032
AB Catering 2032
Dagrofa Foodservice 43226
Hørkram 34966426
Inco 2032

Næringsindhold

pr. 100g
Energi, kcal 440 kcal
Energi, kJ 1838 kJ
Fedt 26 g
- heraf mættede fedtsyrer 11 g
Kulhydrater 45 g
- heraf sukkerarter 22 g
Kostfibre 1.8 g
Protein 5.7 g
Salt 0.33 g
5735 Kanelsnegl_komprimeret 1
Ideel til
Morgenmad Mellemmåltider Søde sager