Surdejs Sandwich m.spirede kerner, skåret
120 g / stk.
Et yderst velsmagende og populært sandwichbrød, som er bagt i stenovn. Udover de spirede rugkerner indeholder dejen også vores egen signatursurdej, rugmel, hørfrø og solsikkekerner. De spirede kerner giver sandwichbrødet et strejf af sødme, som går godt sammen med smagen fra surdejen. Brødet er forskåret og bagt i Danmark. En karton indeholder 1 pose med 42 stk. i hver pose. Egnet til veganere.
Ingredienser
HVEDEMEL, vand, DURUMHVEDEMEL 15% , Surdej 10% ( pasteuriseret SPELT og RUG surdej, eddike, RUGKERNER 0,6%, HVEDEKERNER 0,6%, hørfrø 0,4%, fermenteret RUGMALT, SPELTKERNER 0,6%, solsikkekerner, salt), spirede RUGKERNER 5%, HVEDEGLUTEN, salt tilsat jod, gær, emulgator (vegetabilsk E472e), RUGMEL, HVEDMALTMEL, melbehandlingsmiddel (E300). Kan indeholde spor af sesamfrø og mælk.Allergener
Indeholder
- Byg
- Rug
- Spelt
- Hvede
- Glutenholdigt korn
Kan indeholde spor af
- Sesamfrø
- Mælk
Opbevaring og håndtering
Ved -18°C eller koldere. Må ikke nedfryses igen efter optøning.
Optøs på en bageplade ved stuetemperatur i ca. 1 time eller i plastpose natten over på køl. Produkterne er herefter klar til servering. Kan bages max. 2 min ved 190 °C i varmluftsovn.
Oprindelsesland | Danmark |
---|---|
Produktionsland | Danmark |
Holdbarhed (dage) | 365 |
GTIN | 05701014063283 |
Wholesaler
BC Catering | 258574 |
---|---|
AB Catering | 258574 |
Dagrofa Foodservice | 228756 |
Hørkram | 16234406 |
Inco | 258574 |
Næringsindhold
pr. 100g | |
---|---|
Energi, kcal | 231 kcal |
Energi, kJ | 977 kJ |
Fedt | 2.2 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 0.4 g |
Kulhydrater | 42 g |
- heraf sukkerarter | 2.0 g |
Kostfibre | 3.3 g |
Protein | 9.1 g |
Salt | 1.5 g |