halloween samlet
Varenummer: 80206

Wienerstang

363 g / stk.

Wienerstang er bagt af lækker klassisk wienerdej med hele 24 lag. Dette er med til at gøre wienerstangen ekstra sprød. Wienerstang er fyldt med smagfuld remonce. Pynt gerne med et drys af sukker og hasselnøddeflager. En karton består af 5 poser med 3 stk. i hver.

Ingredienser

Vand, HVEDEMEL/VETEMJÖl, margarine (palme-, raps- og kokosolie, vand, emulgator (vegetabilsk E471), salt, surhedsregulerende middel (E330), naturligt aromastof/aromsubstans og naturlig aroma, vitamin A), sukker, cremepulver (sukker, modificeret stivelse/stärkelse, vallepulver/mysepulver/vasslepulver (MÆLK/MJÖLK), SKUMMETMÆLKSPULVER/SKUMMETMJÖLKSPULVER, kokosolie, stabilisator (E339(ii), E404, E450(iii), E451(i)), glukosesirup, naturlig vaniljearoma, farvestof/färgämne (E160a(iii)), salt, MÆLKEPROTEIN/MJÖLKPROTEIN), pasteuriserede ÆG/ÄGG, gær/jäst, rapsolie, mandelmasse (MANDLER/MANDLAR, sukker, vand), modificeret stivelse, stabilisator (E440), salt, HVEDEMALTMEL/VETEMALTMJÖL, mandel aroma, melbehandlingsmiddel (E300, alpha-amylase, xylanase, transglutaminase). Kan indeholde spor af sesamfrø, pekan- og hasselnødder

Allergener

Indeholder
  • Æg
  • Mælk
  • Glutenholdigt korn
  • Mandel
  • Hvede
Kan indeholde spor af
  • Hasselnød
  • Pecannød
  • Sesamfrø

Opbevaring og håndtering

Ved -18°C eller koldere. Må ikke nedfryses igen efter optøning.

Tages direkte fra frys og kan drysses med perlesukker og nødder. Bages i ca. 24 min. i varmluftsovn ved 190°C. Afkøles i 15 min. inden servering. Bagte produkter bør spises indenfor 24 timer efter bagning.

Oprindelsesland Danmark
Produktionsland Danmark
Holdbarhed (dage) 456
GTIN 05701536802063

Wholesaler

BC Catering 52791
AB Catering 52791
Dagrofa Foodservice 43291
Hørkram 34966440
Inco 52791

Næringsindhold

pr. 100g
Energi, kcal 353 kcal
Energi, kJ 1473 kJ
Fedt 23 g
- heraf mættede fedtsyrer 9.4 g
Kulhydrater 32 g
- heraf sukkerarter 11 g
Kostfibre 1.2 g
Protein 4.0 g
Salt 0.31 g
80206 Wienerstang_komprimeret
Ideel til
Søde sager