Softkernerugbrød
900 g / stk.
Smagfyldt softkernerugbrød er bagt med sigtet rugmel, rugsurdej, rugkerner, solsikkefrø og hørfrø og drysset med rugflager. Rugbrødet er desuden nøglehulsmærket og bagt i Danmark. En karton består af 8 poser med 1 stk i hver. Egnet til veganere.
Ingredienser
Vand, sigtet RUGMEL, rugsurdej 16 % (vand, FULDKORNSRUGMEL 7,5%, BYGMALTMEL, surdejskultur), RUGKERNER 12%, FULDKORNSRUGMEL 5%, hørfrø 4%, solsikkekerner 4%, BYGMALTEKSTRAKT, salt tilsat jod, sirup, tørret rugsurdej (FULDKORNSRUGMEL 0,5%, surdejskultur), RUGFLAGER 0,5%, gær, rapsolie, BYGMALTMEL, HVEDEMEL.Allergener
Indeholder
- Byg
- Rug
- Hvede
- Glutenholdigt korn
Kan indeholde spor af
- Indeholder ikke deklarationspligtige allergener
Opbevaring og håndtering
Ved -18°C eller koldere. Må ikke nedfryses igen efter optøning.
Produkterne optøs tildækket med plastik eller i plastpose i min. 3-6 timer ved stuetemperatur eller natten over på køl. Bages 25 min. i varmluftsovn ved 160°C. Brødet bør afkøles i ca. 2 timer, inden det skæres. Holdbarhed inden afbagning (tildækket): Max. 2 døgn på køl eller 1 døgn ved stuetemperatur.
Oprindelsesland | Danmark |
---|---|
Produktionsland | Danmark |
Holdbarhed (dage) | 363 |
GTIN | 05701014054496 |
Wholesaler
BC Catering | 211698 |
---|---|
AB Catering | 211698 |
Dagrofa Foodservice | 42584 |
Hørkram | 14784897 |
Inco | 211698 |
Næringsindhold
pr. 100g | |
---|---|
Energi, kcal | 223 kcal |
Energi, kJ | 938 kJ |
Fedt | 4.4 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 0.6 g |
Kulhydrater | 36 g |
- heraf sukkerarter | 2.0 g |
Kostfibre | 8.1 g |
Protein | 5.8 g |
Salt | 1.1 g |