Varenummer: 225147

Økologisk Mørk Durumbolle med kerner

60 g / stk.

Mørk, økologisk durumbolle bagt med poppede spirede rug- og solsikkekerner. Malten og fuldkornsmelet giver brødet en flot, mørk farve, som står i fin kontrast med hvedemelet på toppen. Brødet har en blid og sødmefuld eftersmag af malt, som er meget populær hos mange forbrugere. Lækker krumme med langt bid. Bagt i stenovn ved høj temperatur på et af vores danske bagerier. En karton består af 1 pose med 70 stk. i hver pose. Egnet til veganere.

  • Økoligisk, mørk durumbolle
  • Bagt i Danmark
  • Egnet til veganere
  • Perfekt til morgenbuffeten, tapas eller kuvertbrød

Ingredienser

*HVEDEMEL, Vand, *DURUMHVEDEMEL 8%, *BYGMALTEKSTRAKT 5,5% , *Surdej 4,5% (fermenteret *HVEDEMEL, *surdejskultur, stabilisator (E415)), *spirede RUGKERNER 3 %, *RUGMEL 3 %, *solsikkekerner 3%, salt tilsat jod, * tørret surdej *(RUGMEL, *starterkultur), *HVEDGLUTEN,* sukker, gær, *HVEDEMALTMEL, enzym (HVEDE), melbehandlingsmiddel (E300), *BYGMALTMEL. Kan indeholde spor af sesamfrø og mælk. *Økologisk

Allergener

Indeholder
  • Byg
  • Glutenholdigt korn
  • Rug
  • Hvede
Kan indeholde spor af
  • Mælk
  • Sesamfrø

Opbevaring og håndtering

Opbevaring ved -18°C eller koldere. Må ikke nedfryses igen efter optøning

Tages direkte fra frost, bages i 11 min. I varmluftsovn ved 190°C

Oprindelsesland Danmark
Produktionsland Danmark
Holdbarhed (dage) 365

Wholesaler

BC Catering 352713
AB Catering 352713
Dagrofa Foodservice 634437
Hørkram 60052149
Inco 352713

Næringsindhold

pr. 100g
Energi, kcal 267 kcal
Energi, kJ 1104 kJ
Fedt 2.6 g
- heraf mættede fedtsyrer 0.4 g
Kulhydrater 49 g
- heraf sukkerarter 3.3 g
Kostfibre 3.3 g
Protein 8.7 g
Salt 1.4 g
225147_Økologisk-Mørk-Durumbolle-m.kerner_komprimeret
redOrganic dannebrologo biological-food1 Stenovnsbagt_DK
Ideel til
Morgenmad