Billede af 80284 Valnøddebrød
Varenummer:80284

Valnøddebrød SG

610 g / stk.

Valnøddebrødet er bagt efter stolte håndværksmæssige traditioner med rugmel, valnødder og surdej. Brødet bages i stenovn, hvilket giver brødet en kraftig, sprød skorpe, en saftig krumme og en intens smag. TIP! Den delikate smag fremhæves fx sammen med en gede-friskost eller en fed brie. Også en god ledsager til artiskok- eller grøntsagspaté med bagt pastinak eller svampe. Prøv den også til sødt som fx mandelsmør eller ingefærmarmelade. En karton består af 1 pose med 10 stk i hver. Brødet er bagt i Danmark.

Ingredienser

HVEDEMEL, vand, FULDKORNSRUGMEL 6%, sigtet RUGMEL 6% VALNØDDER 3%, salt tilsat jod, palme- og rapsolie, HVEDEGLUTEN, gær, DURUMHVEDEMEL, BYGMALTEKSTRAKT, tørret surdej (HVEDEMEL, surdejskultur), emulgator (vegetabilsk E472e), druesukker, HVEDEMALTMEL, BYGMALTMEL, melbehandlingsmiddel (E300). Kan indeholde spor af sesamfrø.

Allergener

Indeholder
  • Valnød
  • Nødder
  • Byg
  • Rug
  • Hvede
  • Glutenholdigt korn
Kan indeholde spor af
  • Sesamfrø

Opbevaring og håndtering

Ved -18°C eller koldere. Må ikke nedfryses igen efter optøning.

Produkterne optøs tildækket med plastik eller i plastpose i min. 3-6 timer eller natten over på køl. Bages i 11 min. i varmluftsovn ved 190°C. Holdbarhed inden afbagning (tildækket): Max. 2 døgn på køl eller 1 døgn ved stuetemperatur.

Fortoldningskodeks 19059030
Produktionsland Danmark
Holdbarhed (måneder) 12
05701014900779

Næringsindhold

pr. 100g
Energi, kcal 269 kcal
Energi, kJ 1136 kJ
Fedt 4.4 g
- heraf mættede fedtsyrer 1.1 g
Kulhydrater 47 g
- heraf sukkerarter 2 g
Kostfibre 3.7 g
Protein 8.5 g
Salt 1.5 g
80284-400x340-valnoddebroed
Stenovnsbagt_DK il_Surdegsbakat il-st denmark-fl9_1
Ideel til
Morgenmad Frokost Aftensmad