Valnøddebrød SG
610 g / stk.
Valnøddebrødet er bagt efter stolte håndværksmæssige traditioner med rugmel, valnødder og surdej. Brødet bages i stenovn, hvilket giver brødet en kraftig, sprød skorpe, en saftig krumme og en intens smag. TIP! Den delikate smag fremhæves fx sammen med en gede-friskost eller en fed brie. Også en god ledsager til artiskok- eller grøntsagspaté med bagt pastinak eller svampe. Prøv den også til sødt som fx mandelsmør eller ingefærmarmelade. En karton består af 1 pose med 10 stk i hver. Brødet er bagt i Danmark. Egnet til veganere.
Ingredienser
HVEDEMEL, vand, FULDKORNSRUGMEL 6%, sigtet RUGMEL 6% VALNØDDER 3%, salt tilsat jod, palme- og rapsolie, HVEDEGLUTEN, gær, DURUMHVEDEMEL, BYGMALTEKSTRAKT, tørret surdej (HVEDEMEL, surdejskultur), emulgator (vegetabilsk E472e), druesukker, HVEDEMALTMEL, BYGMALTMEL, melbehandlingsmiddel (E300). Kan indeholde spor af sesamfrø.Allergener
Indeholder
- Valnød
- Nødder
- Byg
- Rug
- Hvede
- Glutenholdigt korn
Kan indeholde spor af
- Sesamfrø
Opbevaring og håndtering
Ved -18°C eller koldere. Må ikke nedfryses igen efter optøning.
Produkterne optøs tildækket med plastik eller i plastpose i min. 3-6 timer eller natten over på køl. Bages i 11 min. i varmluftsovn ved 190°C.
Oprindelsesland | Danmark |
---|---|
Produktionsland | Danmark |
Holdbarhed (dage) | 365 |
GTIN | 05701536802841 |
Wholesaler
BC Catering | 58433 |
---|---|
AB Catering | 58433 |
Dagrofa Foodservice | 43169 |
Hørkram | 34967171 |
Inco | 58433 |
Næringsindhold
pr. 100g | |
---|---|
Energi, kcal | 269 kcal |
Energi, kJ | 1136 kJ |
Fedt | 4.4 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 1.1 g |
Kulhydrater | 47 g |
- heraf sukkerarter | 2.0 g |
Kostfibre | 3.7 g |
Protein | 8.5 g |
Salt | 1.5 g |
NutrientSodium | 600 mg |