Billede af 80284 Valnøddebrød
Varenummer:80284

Valnøddebrød SG

610 g / stk.

Valnøddebrødet er bagt efter stolte håndværksmæssige traditioner med rugmel, valnødder og surdej. Brødet bages i stenovn, hvilket giver brødet en kraftig, sprød skorpe, en saftig krumme og en intens smag. TIP! Den delikate smag fremhæves fx sammen med en gede-friskost eller en fed brie. Også en god ledsager til artiskok- eller grøntsagspaté med bagt pastinak eller svampe. Prøv den også til sødt som fx mandelsmør eller ingefærmarmelade. En karton består af 1 pose med 10 stk i hver. Brødet er bagt i Danmark. Egnet til veganere.

Ingredienser

HVEDEMEL, vand, FULDKORNSRUGMEL 6%, sigtet RUGMEL 6% VALNØDDER 3%, salt tilsat jod, palme- og rapsolie, HVEDEGLUTEN, gær, DURUMHVEDEMEL, BYGMALTEKSTRAKT, tørret surdej (HVEDEMEL, surdejskultur), emulgator (vegetabilsk E472e), druesukker, HVEDEMALTMEL, BYGMALTMEL, melbehandlingsmiddel (E300). Kan indeholde spor af sesamfrø.

Allergener

Indeholder
  • Valnød
  • Nødder
  • Byg
  • Rug
  • Hvede
  • Glutenholdigt korn
Kan indeholde spor af
  • Sesamfrø

Opbevaring og håndtering

Ved -18°C eller koldere. Må ikke nedfryses igen efter optøning.

Produkterne optøs tildækket med plastik eller i plastpose i min. 3-6 timer eller natten over på køl. Bages i 11 min. i varmluftsovn ved 190°C. Holdbarhed inden afbagning (tildækket): Max. 2 døgn på køl eller 1 døgn ved stuetemperatur.

Produktionsland Danmark
Holdbarhed (måneder) 365
05701014900779

Wholesaler

BC Catering 58433
AB Catering 58433
Dagrofa Foodservice 43169
Hørkram 34967171
Inco 58433

Næringsindhold

pr. 100g
Energi, kcal 269 kcal
Energi, kJ 1136 kJ
Fedt 4.4 g
- heraf mættede fedtsyrer 1.1 g
Kulhydrater 47 g
- heraf sukkerarter 2 g
Kostfibre 3.7 g
Protein 8.5 g
Salt 1.5 g
80284-400x340-valnoddebroed
Stenovnsbagt_DK il-st dannebrologo
Ideel til
Morgenmad Frokost Aftensmad