Græskarkernebrød m. hvid hvede
508 g / stk.
Græskarkernebrød er stenovnsbagt franskbrød med hvid hvede. Netop den hvide hvede giver det traditionelle hvedebrøds karakteristiske milde smag, bløde konsistens og lyse udseende, da nogle af bitterstofferne og den mørke farve i skaldelene er forædlet væk. Brødet er stadig bagt på fuldkornshvedemel på et af vores danske bagerier, og er Nøglehuls-mærket. En karton består af 1 pose med 12 stk. i hver. Egnet til veganere.
Ingredienser
HVEDEMEL, vand, FULDKORNSHVEDEMEL 24 %, græskarkerner10%, HVEDEGLUTEN, sukker, salt tilsat jod, gær, rapsolie, fortykningsmiddel (E412), emulgator(vegetabilsk E472e), druesukker, HVEDEMALTMEL, melbehandlingsmiddel (E300), enzymer (HVEDE). Kan indeholde spor af sesamfrø og valnødder.Allergener
Indeholder
- Havre
- Byg
- Rug
- Hvede
- Glutenholdigt korn
Kan indeholde spor af
- Sesamfrø
- Valnød
Opbevaring og håndtering
Ved -18°C eller koldere. Må ikke nedfryses igen efter optøning.
Produkterne optøs tildækket med plastik eller i plastpose i min. 3-6 timer ved stuetemperatur eller natten over på køl. Bages i 11 min. i alm. ovn ved 220°C eller i varmluftsovn ved 190°C.
Oprindelsesland | Danmark |
---|---|
Produktionsland | Danmark |
Holdbarhed (dage) | 365 |
GTIN | 05701014027377 |
Wholesaler
BC Catering | 71472 |
---|---|
AB Catering | 71472 |
Dagrofa Foodservice | 73520 |
Hørkram | 34969311 |
Inco | 71472 |
Næringsindhold
pr. 100g | |
---|---|
Energi, kcal | 273 kcal |
Energi, kJ | 1148 kJ |
Fedt | 6.7 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 1.6 g |
Kulhydrater | 39 g |
- heraf sukkerarter | 2.0 g |
Kostfibre | 6.2 g |
Protein | 11 g |
Salt | 0.98 g |
