Durumbrød
613 g / stk.
Det stenovnsbagte Durumbrød har en lækker gylden farve. Durumhvedemelet tilfører samtidig mere smag end almindelig hvede. Brødet er let og luftigt med sprød skorpe, og kombinationen af durumhvedemel, almindelig hvedemel og surdej giver brødet ekstra karakter og en rigtig god smag. Brødet er desuden bagt i Danmark. En karton består af 1 pose med 8 stk. i hver. Egnet til veganere.
Ingredienser
HVEDEMEL, vand, DURUMHVEDEMEL 24%, 2% tørret surdej (RUGMEL, BYGMALTSIRUP, surdejskultur), salt tilsat jod, gær, sukker, emulgator (vegetabilsk E472e), druesukker, HVEDEMALTMEL, melbehandlingsmiddel (E300). Kan indeholde spor af sesamfrø og valnødder.Allergener
Indeholder
- Hvede
- Rug
- Glutenholdigt korn
Kan indeholde spor af
- Sesamfrø
- Valnød
Opbevaring og håndtering
Ved -18°C eller koldere. Må ikke nedfryses igen efter optøning.
Produkterne optøs tildækket med plastik eller i plastpose i min. 3-6 timer eller natten over på køl. Bages i 11 min. i varmluftsovn ved 190°C.
Oprindelsesland | Danmark |
---|---|
Produktionsland | Danmark |
Holdbarhed (dage) | 365 |
GTIN | 05701536802599 |
Wholesaler
BC Catering | 54558 |
---|---|
AB Catering | 54558 |
Dagrofa Foodservice | 43373 |
Hørkram | 34967164 |
Inco | 54558 |
Fullhouse | 21564 |
Næringsindhold
pr. 100g | |
---|---|
Energi, kcal | 255 kcal |
Energi, kJ | 1081 kJ |
Fedt | 1.5 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 0.5 g |
Kulhydrater | 50 g |
- heraf sukkerarter | 2.0 g |
Kostfibre | 3.9 g |
Protein | 8.5 g |
Salt | 1.3 g |