Fuldkornsrugbrød i skiver og bagepose
1060 g / stk.
Fuldkornsrugbrød er brød bagt med fuldkornsrugmel, rugkerner, rugsurdej, solsikkefrø, hørfrø og græskarkerner. Brødet er bagt i en bred form, så skiverne også er velegnede til rugbrødssandwich. Brødet er skiveskåret og pakket i bagepose. Nemmere bliver det ikke at servere et lækkert rugbrød! Brødet er Fuldkorns- og Nøglehulsmærket og bagt i Danmark. En karton består af 9 poser med 1 stk i hver. Der er ca. 18 skiver i hvert rugbrød. Egnet til veganere.
Ingredienser
Vand, FULDKORNSRUGMEL 23%, RUGKERNER 19%, rugsurdej 13% (vand, FULDKORNSRUGMEL 6%, BYGMALTMEL, surdejskultur), solsikkekerner 5%, græskarkerner 3%, hørfrø 3%, BYGMALTEKSTRAKT, salt tilsat jod, rapsolie, gær, tørret rugsurdej (FULDKORNSRUGMEL, surdejskultur), BYGMALTMEL. Fødevarestyrelsen anbefaler 90 gram fuldkorn om dagen og gerne mere som en del af en varieret kost. Produktet indeholder 48 gram fuldkorn pr. 100 gramAllergener
Indeholder
- Byg
- Rug
- Glutenholdigt korn
Kan indeholde spor af
- Indeholder ikke deklarationspligtige allergener
Opbevaring og håndtering
Ved -18°C eller koldere. Må ikke nedfryses igen efter optøning.
Produktet optøs i posen i min. 1/2 døgn. Bages 40 min. ved 100°C direkte i posen med clips. Lad brødet afkøle helt, inden clipsen fjernes og posen åbnes. BEMÆRK: Vær opmærksom på, at posen IKKE tåler bagning ved mere end de anbefalede 100 °C.Holdbarhed inden afbagning (tildækket): Max. 2 døgn på køl eller 1 døgn ved stuetemperatur.
Holdbarhed (dage) | 365 |
---|---|
GTIN | 05701014052966 |
Næringsindhold
pr. 100g | |
---|---|
Energi, kcal | 223 kcal |
Energi, kJ | 947 kJ |
Fedt | 6.8 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 0.9 g |
Kulhydrater | 29 g |
- heraf sukkerarter | 2 g |
Kostfibre | 9.1 g |
Protein | 7.2 g |
Salt | 1.1 g |
