Softkernerugbrød med solsikke
740 g / stk.
Softkernerugbrød med solsikke er et blødt og lækkert rugbrød med en mild smag. Saftige rugkerner, hørfrø og solsikkefrø giver bid i brødet og afrunder smagen, som også understreges af rugsurdej. Rugbrødet er desuden bagt i Danmark. En karton består af 12 poser med 1 stk i hver. Egnet til veganere.
Ingredienser
Vand, sigtet RUGMEL 27%, RUGKERNER 12%, FULDKORNSRUGMEL 8%, solsikkekerner 6,5%, hørfrø 6,5%, BYGMALTEKSTRAKT, salt tilsat jod, rapsolie, sirup, gær, BYGMALTMEL, surdejskultur, enzymer(HVEDE)Allergener
Indeholder
- Byg
- Rug
- Hvede
- Glutenholdigt korn
Kan indeholde spor af
- Indeholder ikke deklarationspligtige allergener
Opbevaring og håndtering
Ved -18°C eller koldere. Må ikke nedfryses igen efter optøning.
Produkterne optøs tildækket med plastik eller i plastpose i min. 1/2 døgn ved stuetemperatur eller natten over på køl. Bages i 25 min. ved 160°C. Brødet bør afkøle i ca. to timer, inden det skæres. Holdbarhed inden afbagning (tildækket): Max. 2 døgn på køl eller 1 døgn ved stuetemperatur.
Oprindelsesland | Danmark |
---|---|
Produktionsland | Danmark |
Holdbarhed (dage) | 365 |
Wholesaler
BC Catering | 75450 |
---|---|
AB Catering | 75450 |
Dagrofa Foodservice | 43519 |
Hørkram | 34968178 |
Inco | 75450 |
Fullhouse | 26042 |
Næringsindhold
pr. 100g | |
---|---|
Energi, kcal | 243 kcal |
Energi, kJ | 1018 kJ |
Fedt | 8.2 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 0.9 g |
Kulhydrater | 31 g |
- heraf sukkerarter | 2.0 g |
Kostfibre | 9.4 g |
Protein | 6.6 g |
Salt | 1.3 g |