Solsikkerugbrød
1100 g / stk.
Solsikkerugbrødet er saftigt og fyldt med bl.a. rugkerner og solsikkefrø. Brødet er bagt med rugsurdej, hvilket giver den helt rigtige rugbrødssmag. Solsikkerugbrød er Nøglehuls- og Fuldkornsmærket - og bagt i Danmark. En karton består af 8 poser med 1 stk i hver. Egnet til veganere.
Ingredienser
Vand, RUGKERNER 22%, rugsurdej 15% (vand, FULDKORNSRUGMEL 7%, BYGMALTMEL, surdejskultur), FULDKORNSRUGMEL 15%, sigtet RUGMEL 7%, solsikkekerner 6,5%, hørfrø, BYGMALTEKSTRAKT, salt tilsat jod, eddike, gær, BYGMALTMEL, tørret surdej (FULDKORNSRUGMEL, surdejskultur), rapsolie. Fødevarestyrelsen anbefaler 90 gram fuldkorn om dagen og gerne mere som en del af en varieret kost. Produktet indeholder 44 gram fuldkorn pr. 100 gramAllergener
Indeholder
- Byg
- Rug
- Glutenholdigt korn
Kan indeholde spor af
- Indeholder ikke deklarationspligtige allergener
Opbevaring og håndtering
Ved -18°C eller koldere. Må ikke nedfryses igen efter optøning.
Produktet optøs i posen i min. 1/2 døgn. Tages ud af posen, bages i 25 min. i varmluftsovn ved 160°C. Brødet bør afkøle i ca. to timer, inden det skæres. Holdbarhed inden afbagning (tildækket): Max. 2 døgn på køl eller 1 døgn ved stuetemperatur.
Holdbarhed (dage) | 365 |
---|---|
GTIN | 05701536803244 |
Næringsindhold
pr. 100g | |
---|---|
Energi, kcal | 228 kcal |
Energi, kJ | 955 kJ |
Fedt | 6.5 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 0.7 g |
Kulhydrater | 31 g |
- heraf sukkerarter | 2 g |
Kostfibre | 9.2 g |
Protein | 6.7 g |
Salt | 1.2 g |
