Trekornsbrød
610 g / stk.
Trekornsbrød er bagt af fuldkornshvedemel og de tre kornsorter, som har lagt navn til brødet; rugflager, hørfrø og sesam. Trekornsblandingen kombineret med en aromatisk surdej giver et lækkert og saftigt brød med en god, afbalanceret smag. Trekornsbrød er Nøglehulsmærket og bagt i Danmark. En karton består af 1 pose med 10 stk. i hver. Egnet til veganere.
Ingredienser
HVEDEMEL 36%, vand, FULDKORNSHVEDEMEL 21%, RUGFLAGER 6%, hørfrø 5%, SESAMFRØ 1%, salt tilsat jod, sukker, gær, HVEDEGLUTEN, tørret surdej surdeg ( HVEDEMELL, surdejskultur), RUGMEL 0,5%, emulgator (vegetabilsk E472e), druesukker, HVEDEMALTMEL, melbehandlingsmiddel (E300), BYGMALTMEL. Kan indeholde spor af valnødder.Allergener
Indeholder
- Sesamfrø
- Valnød
- Byg
- Rug
- Hvede
- Glutenholdigt korn
Kan indeholde spor af
- Valnød
Opbevaring og håndtering
Ved -18°C eller koldere. Må ikke nedfryses igen efter optøning.
Produkterne optøs tildækket med plastik eller i plastpose i min. 3-6 timer ved stuetemperatur eller natten over på køl. Bages i 11 min. i varmluftsovn ved 190°C.
| Oprindelsesland | Danmark |
|---|---|
| Produktionsland | Danmark |
| Holdbarhed (dage) | 365 |
| GTIN | 05701536803572 |
Næringsindhold
| pr. 100g | |
|---|---|
| Energi, kcal | 254 kcal |
| Energi, kJ | 1071 kJ |
| Fedt | 3.6 g |
| - heraf mættede fedtsyrer | 0.7 g |
| Kulhydrater | 43 g |
| - heraf sukkerarter | 2.0 g |
| Kostfibre | 6.9 g |
| Protein | 8.9 g |
| Salt | 0.94 g |