Økologisk gulerodsbrød
550 g / stk.
Det økologiske gulerodsbrød er et lækkert og indbydende brød med gyldne toner fra gulerødderne. Brødet er bagt i stenovn med solsikkefrø og rugmel, der giver brødet et rustik udseende og en let nøddeartig smag. Brødet er desuden bagt i Danmark. En karton består af 1 pose med 10 stk. i hver. Egnet til veganere.
Ingredienser
*HVEDEMEL, vand, * gulerødder 10%, *FULDKORNSRUGMEL 5%, *solsikkekerner, salt tilsat jod, *solsikkeolie, *DURUMHVEDEMEL, gær, *sukker, *HVEDEGLUTEN, *tørret surdej (*RUGMEL, surdejskultur),*HVEDEMALTMEL, enzymer (HVEDE), melbehandlingsmiddel (E300), *BYGMALTMEL. Kan indeholde spor af sesamfrø og valnødder.*=økologiskAllergener
Indeholder
- Valnød
- Byg
- Rug
- Hvede
- Glutenholdigt korn
Kan indeholde spor af
- Sesamfrø
- Valnød
Opbevaring og håndtering
Ved -18°C eller koldere. Må ikke nedfryses igen efter optøning.
Produkterne optøs tildækket med plastik eller i plastpose i min. 3-6 timer ved stuetemperatur eller natten over på køl. Bages i 11 min. i varmluftsovn ved 190°C. Holdbarhed inden afbagning (tildækket): Max. 2 døgn på køl eller 1 døgn ved stuetemperatur.
| Oprindelsesland | Danmark |
|---|---|
| Produktionsland | Danmark |
| Holdbarhed (dage) | 365 |
| GTIN | 05701014064464 |
Næringsindhold
| pr. 100g | |
|---|---|
| Energi, kcal | 257 kcal |
| Energi, kJ | 1086 kJ |
| Fedt | 3.7 g |
| - heraf mættede fedtsyrer | 0.6 g |
| Kulhydrater | 46 g |
| - heraf sukkerarter | 2.0 g |
| Kostfibre | 4.5 g |
| Protein | 7.7 g |
| Salt | 1.3 g |