Signaturbrød Fanø, helbrød
6750 g / stk.
Signaturbrød Fanø er udviklet i samarbejde med restauratør Jacob Mortensen fra Restaurant Fajancen på Fanø. Med udgangspunkt i den vestjyske natur og Fanøs historie og traditioner har Signaturbrød Fanø fået en helt unik og karakterfuld smagsprofil – hvor havtornpuré, solsikkekerner, græskarkerner og sort peber giver brødet en kompleks smagsprofil. Rugbrødet er drysset med græskarkerner på toppen og solsikkekerner på siderne, som er med til at give rugbrødet et lækkert, rustikt udtryk. Vi har forbagt brødet for dig, så du blot skal bage det optøede rugbrød i 25 minutter ved 160 grader, så det får en lækker saftig krumme og sprød skorpe. En karton består af 9 poser med 1 stk. i hver. Egnet til veganere.
- En del af den populære Signaturbrødserie
- Bagt i Danmark
- Udviklet i samarbejde med Jacob Nislev Mortensen fra Restaurant Fajancen på Fanø
Ingredienser
Vand, sigtet RUGMEL 26%, FULDKORNSRUGMEL 12%, solsikkekerner 12%, RUGKERNER 10%, BYGMALTEKSTRAKT, sirup, sukker, salt tilsat jod, havtornpuré 1,2%, eddike, gær, græskarkerner, rapsolie, sort peber, BYGMALTMEL, enzymer (HVEDE), surdejskultur.Allergener
Indeholder
- Byg
- Glutenholdigt korn
- Rug
- Hvede
Kan indeholde spor af
- Indeholder ikke deklarationspligtige allergener
Opbevaring og håndtering
Ved -18°C eller koldere. Må ikke nedfryses igen efter optøning
Oprindelsesland | Danmark |
---|---|
Holdbarhed (dage) | 365 |
GTIN | 15701205010192 |
Næringsindhold
pr. 100g | |
---|---|
Energi, kcal | 265 kcal |
Energi, kJ | 1110 kJ |
Fedt | 8.6 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 1.0 g |
Kulhydrater | 36 g |
- heraf sukkerarter | 4.6 g |
Kostfibre | 8.9 g |
Protein | 6.4 g |
Salt | 1.3 g |
