229476 Helbrød-signaturbrød-Fanø_HIGH.jpg_Original
Varenummer: 229476

Signaturbrød Fanø, helbrød

6750 g / stk.

Signaturbrød Fanø er udviklet i samarbejde med restauratør Jacob Mortensen fra Restaurant Fajancen på Fanø. Med udgangspunkt i den vestjyske natur og Fanøs historie og traditioner har Signaturbrød Fanø fået en helt unik og karakterfuld smagsprofil – hvor havtornpuré, solsikkekerner, græskarkerner og sort peber giver brødet en kompleks smagsprofil. Rugbrødet er drysset med græskarkerner på toppen og solsikkekerner på siderne, som er med til at give rugbrødet et lækkert, rustikt udtryk. Vi har forbagt brødet for dig, så du blot skal bage det optøede rugbrød i 25 minutter ved 160 grader, så det får en lækker saftig krumme og sprød skorpe. En karton består af 9 poser med 1 stk. i hver. Egnet til veganere.

  • En del af den populære Signaturbrødserie
  • Bagt i Danmark
  • Udviklet i samarbejde med Jacob Nislev Mortensen fra Restaurant Fajancen på Fanø

Ingredienser

Vand, sigtet RUGMEL 26%, FULDKORNSRUGMEL 12%, solsikkekerner 12%, RUGKERNER 10%, BYGMALTEKSTRAKT, sirup, sukker, salt tilsat jod, havtornpuré 1,2%, eddike, gær, græskarkerner, rapsolie, sort peber, BYGMALTMEL, enzymer (HVEDE), surdejskultur.

Allergener

Indeholder
  • Byg
  • Glutenholdigt korn
  • Rug
  • Hvede
Kan indeholde spor af
  • Indeholder ikke deklarationspligtige allergener

Opbevaring og håndtering

Ved -18°C eller koldere. Må ikke nedfryses igen efter optøning

Oprindelsesland Danmark
Holdbarhed (dage) 365
GTIN 15701205010192

Næringsindhold

pr. 100g
Energi, kcal 265 kcal
Energi, kJ 1110 kJ
Fedt 8.6 g
- heraf mættede fedtsyrer 1.0 g
Kulhydrater 36 g
- heraf sukkerarter 4.6 g
Kostfibre 8.9 g
Protein 6.4 g
Salt 1.3 g
229476 Helbrød-signaturbrød-Fanø.png_Original