Bake off-brød bagt i Danmark
Her får du nemt et overblik over vores brød, der er bagt på vores fem bagerier i Danmark. Kornet til vores hvedemel bliver dyrket i Danmark, Sverige og Tyskland, inden vi maler det på vores egen mølle i Vejle, der kører på 100 % ren vindenergi.
Bliv inspireret af vores opskrifter med brød bagt i Danmark







Signaturbrød
Hvert rugbrød i signaturbrød-serien er udviklet i samarbejde med lokale, passionerede og dygtige resturatører og kokke fra Gilleleje, Møn og Fanø, der alle deler vores passion for det gode brød med fokus på smag og nøje udvalgte lokale råvarer.
Læs mere om Signaturbrød-serien her
Hvad er vigtigt for dig, når du vælger rugbrød?
Følg guiden nedenfor og se hvilke rugbrødsvarianter, der passer til netop dit professionelle køkken. Hvis du klikker videre til det enkelte rugbrød, kan du via "købsknappen" nemt købe rugbrødet hos din foretrukne grossist.
Sådan vælger du det rigtige rugbrød
Har du brug for hjælp?
Vi hjælper dig gerne med at løse enhver køkken-udfordring. Vores konsulenter har alle mange års erfaring i branchen i roller som blandt andet kantineleder, bager og kostvejleder. Derfor har de også personligt kendskab til de små og store udfordringer, du står overfor.
- Uforpligtende
- Nemt
- Professionelt